-

Gel blaster m416 i army design

Pris: 899,00 kr

Specialpris 449,50 kr

Lagerstatus: På lager

Gel blaster m416 i army design  • Sikker og miljøvenlig: Perlelegetøjspistolen er et sjovt legetøj til udendørs skydespil. Det er sikkert for børn. Når gelkuglen skydes ud, vil den bryde umiddelbart efter at have stødt på forhindringer og danne en masse små fragmenter. Når de er tørre, forsvinder de helt. De pletter ikke dit tøj. Det er en sikker løfteraket, der ikke vil forårsage skade på mennesker eller genstande.

  • Ægte og sjovt: Kuglelegetøjspistolen kan skyde op til 300 gelkugler i minuttet, ca. 14 - 18 m. Det kan give dig en meget ægte og interessant oplevelse. Ideel til fester og forskellige festivaler (påske, jul, halloween, taksigelse, nytår) og fødselsdagsgaver til børn.

  • Bedste valg til udendørslege: Legetøjspistolen med geleperler kan være et fantastisk legetøj for børn og også for voksne. Til terrasser, jungler, bakker og fladt terræn. Nogle sikre forladte fabrikker er også ideelle steder. Det involverer fysisk træning, sigtefærdigheder, observation og udholdenhed. Dette er en fantastisk måde at underholde på, især til gruppespil. Familien kan spille udendørs spil og have det sjovt sammen. Spil involverer meget fysisk bevægelse, hvilket er gavnligt for børns sundhed og udholdenhed.

  • Genopladeligt: ​​Dette gelboldlegetøj drives af et 1.200 mAh batteri. Batteriet kan oplades med det kabel, vi leverer. Pakken indeholder 1 perlepistol, 1 genanvendeligt batteri og 1 genopladeligt USB-kabel, 11.000 6 millimeter gelperler, sikkerhedsbriller. Når familiekrigen er forbi, kan du blot tilslutte batteriet til USB for at oplade det.

  • Bær venligst beskyttelsesudstyr, når du bruger det, brug 7 til 8 mm gelperler.