-

Mønsteret LEGO Tec flyverdragt til DUPLO dreng item 14872

Pris: 899,95 kr

Specialpris 359,98 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Mønsteret LEGO Tec flyverdragt til DUPLO pige og dreng. Dragten har høj funktionalitet og mange egenskaber, der holder dit barn varm og tør hele vinteren. Kun de bedste materialer er brugt til at fremstille heldragten. Flyverdragten er 100% vind- og vandtæt samt åndbar, lavet af et materiale, der kan klare et vandsøjletryk på 8000 mm. Alle sømme er tapet med en specialtape på den indvendige side, og dermed opnås 100% vandtæthed.

Elastik i taljen for en bedre pasform. Blødt fleece for i hætte, inderside af krave, lommer, indvendig ærmekant, ved hagebeskyttelse og indvendig ved bagdelen. Ekstra lang lynlås åbning, som gør det nemt, at tage flyverdragten af og på. Velcrolukning ved lommer og vindstolpe foran. Hægte på ærmerne hvori vanter kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Lomme til liftkort udvendig på ærmet. Velcroåbning nederst på ydersiden af benet, som gør det nemt, at få buksen over støvlerne. Elastik afslutning ved benåbning samt aftagelige elastiske støvlestropper under foden. Indvendig etiket, hvorpå der kan skrives navn og mobilnummer.


Materialer
Yderstof:100% vævet polyester
For i hætte, inderside af krave, lommer, indvendig ved bagdelen og ærmekant: 100% polyester microfleece.
For i krop, ærmer og ben:100% vævet polyester.
Vaskeanvisning
Vaskesymboler
Vask før brug anbefales. Vaskes separat ved 40 grader uden brug af skyllemiddel. Flydende vaskemiddel anbefales. Tåler tørretumling og tørreskab ved lav temperatur.


Sikkerhed
Flyverdragten har 3M Scotchlite reflekser samt aftagelig hætte. Ingen snore i hætte og halsområdet.


Kemikalier
Alle LEGO Wear produkter produceres i henhold til Oekotex 100, klasse 1 (baby) og gældende EU-lovgivning. (REACH)

Produkt egenskaber